VIDEO Ništa nije odglumljeno: Ovi glumci zaista su se seksali pred kamerama

Screenshot:YouTube

OD DANIELA DAY-LEWISA koji je odlučio potpuno uživjeti u ulogu Abrahama Lincolna, do Jareda Letoa koji se zbilja trudio oko svog Jokera, holivudski glumci danas su spremni na sve kako bi uloga koju glume bila uvjerljiva. Jedna od metoda kako bi sve bilo uvjerljivije za neke od njih je stvarni seks pred kamerama, umjesto odglumljenog.

Shia LaBeouf u "Nimfomanki" i Marlon Brando u "Posljednjem tangu u Parizu" samo su neki od glumaca koje je Top Trending uvrstio na svoju sveobuhvatnu listu glumaca koji su se zaista poseksali na setu.

Neke od priča oko tih seksualnih odnosa prilično su jezive, poput kontroverzne scene oralnog seksa u filmu "The Brown Bunny" koja zvuči puno opasnije kad doznate da je Vincent Gallo napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë Sevigny nakon što je postao opsjednut s njom, prema vlastitim riječima. Nema potrebe naglašavati da u toj sceni ona njemu pruža oralni seks.

Video također opisuje incident zbog kojeg je Robert Pattinson skoro odustao od glume, kad ga je španjolski redatelj natjerao da masturbira na setu.

Zanimljivo je da u originalnim pornićima (za razliku od ovih danas) glumci uopće nisu imali seksualni odnos, dok ga danas gledamo čak i u "običnim" filmovima. 

Pročitajte više