Video - Nives Celzijus osvaja Balkan: Drpićevi u rumunjskim Golim vijestima

NAKON što je pričom o seksu na maksimirskom stadionu zaintrigirala britanske, a sexy naslovnicama i provokativnim kolumnama osvojila njemačke medije, Nives Celzijus Drpić postaje slavna i u Rumunjskoj. Naime, na sportskom kanalu rumunjske televizije PRO TV, voditeljice vrlo gledanih sportskih "Golih vijesti" - "Goluri si Goale", poklonile su nešto prostora i bračnom paru Drpić-Celzijus, koji mnogi uspoređuju s Beckhamovima.

Za popularnost ovoga para, daleko više nego Dinina igra u Bundesligi, zaslužna je provokativna Nives. Osim što objavljuje knjige, snima spotove, fotka se za naslovnice vodećih magazina i piše kolumnu za Bild, jedan od najtiražnijih europskih tabloida, Nives plijeni pozornost svakim svojim nastupom i izjavom.

Od samog dolaska Drpićevih u Njemačku, mediji su se više bavili atraktivnom, prsatom Nives nego igrom njenog supruga. Koliko je Celzijus poduzetna, svjedoče i najnovija šuškanja da bi Dino Drpić uskoro mogao napredovati u Bundesligi, budući da je njegov klub Karlsruhe trenutno na posljednjem mjestu.

I.M.L.
Screenshot: Sport.ru

Pročitajte više