Video: Novi fosili zapalili zagrebačku publiku, Nataša Janjić se prvi put ljubila uz njih

U ČETVRTAK navečer su Novi fosili održali koncert u zagrebačkoj Ciboni. Pred punom dvoranom, Sanja je sa svojim dečkima uspješno odradila trosatni koncert, publiku držala u stanju euforije i sve podsjetila na najveće hitove legendarne grupe. Koncert je otvorila odjevena u svečanu modru haljinu Matije Vuice, a za početak je zapjevala "Košulju plavu". Sretna publika pozdravila ju je gromoglasnim pljeskom, a Sanja im je otkrila da je sretna jer je preživjela prvu pjesmu jer već odavno nije osjećala toliku tremu.

Tri haljine i čarobni Hrvoje

Fosili su energično izmjenjivali vesele singlove s onim nešto laganijim te su mislili zaista na svaku sitnicu svog nastupa. Nakon prvog seta pjesama, Sanja se presvukla u crvenu haljinu te zaplesala na pozornici s Hrvojem Kraševcem, uz pratnju njegovih kolega. Kasnije nam je pjevačica otkrila kako ga smatra čarobnjakom. "Ako je mogao mene pokrenuti, onda stvarno može svakoga", rekla je Doležal.

Prvi poljubac Nataše Janjić

Osim Hrvoja, na koncertu su gostovali Marko Tolja i Nataša Janjić. Lijepu glumicu iz publike je bodrio dečko Joško Lokas. Nataša i Marko zapjevali su pjesmu "Sanjaj me", a na istu se Nataša prvi put poljubila. Sanja nam je otkrila kako su im Marko i Nataša zaista jako simpatični te su iz zbog toga odlučili pozvati da pjesmu otpjevaju i na koncertu. Oduševljenje je obostrano, jer su nam Nataša i Marko otkrili da odavno nisu osjetili toliku pozitivnu energiju.

U publici roditelji i djeca

Svoju svirku Fosili su završili pjesmom "Za dobra stara vremena" te za kraj rasplesali publiku. Sanja nam je poslije koncerta prokomentirala koncert, rekavši da je bila puna emocija te je zaista dirnuta publikom. Brojan odaziv je očekivala, a osjećala se odlično jer je pjevala u svom gradu. "U publici su mi bili roditelji i djeca, svima se svidjelo. Sa suprugom je ponekad teško raditi, ali ne bih mogla drugačije, zajedno smo već dvadeset godina", zaključila je simpatična Sanja.

Pročitajte više