Video - Novi gazda uveo diktaturu: Sonja, ti letiš van iz kuhinje!

"DRAGI gazda, sve što je lijepo kratko traje i to se odnosi na tvoju vladavinu ove farme. Izazivamo te na dvoboj i preuzimamo tvoju vlast te unosimo malo promjena na Farmi. Uživaj u svojoj vladavini jer mi dolazimo uskoro. Izazivači", pisalo je u pismu koje su izazivači farme, Gianna Apostolski, Jurica Pađen i Boris Jelinić poslali ovotjednom gazdi, Renatu Đošiću Renmanu.

"Sve što one kažu je zakon, misa i amen u ovoj kući"

"Društvo, budite spremni na svakakva iznenađenja", poručio je Renman farmerima. Razgovor o izazivaču se nastavio i trajao dugo u noć uz laganu vatricu koju su zapalili farmeri ispred kuće. Podsjetimo, nakon što jedan od izazivača izazove gazdu u dvoboju i pobijedi u kategoriji snage, izdržljivosti ili znanja, postaje gazda, dok dotadašnji gazda napušta Farmu. U slučaju da u dvoboju ipak pobijedi Renman, izazivač napušta show dok preostalo dvoje izazivača postaju sluge.


"Ja sam odlučio da za gazdarice kuće postavim dvije osobe, Petru i Ivanu. Marina, ti i dalje budi glavna kuharica, ali molim te da ne donosiš odluke samoinicijativno, nego se konzultiraj s njima. I sve što one kažu je zakon, misa i amen u ovoj kući", zapovjedio je Renman nakon što su ga farmeri izabrali za novog gazdu i zatim dodao da Sonja nije zaslužila biti u kuhinji. "Mislim da si prerano uletjela u kuhinju rezati nareske i brinuti se o hrani, zato ću ti to oduzeti", izjavio je Renman na što se Sonja, kao i uvijek začudila.

Osim toga, gazda je uveo cijeli niz naredbi tako da dok on vlada Farmom neće biti svađa u kući, već iza ograde kod wc-a, održavat će se dva sastanka dnevno i za vrijeme izrade ručnog rada, tjednog zadatka farmera, djevojke će morati obavljati zadatak grupno kako bi "jedna drugu poticale na brzinu".

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više