VIDEO Objavljen trailer za jednu od najiščekivanijih hrvatskih TV serija

 Screenshot: YouTube

OBJAVLJEN je trailer za jednu od najiščekivanijih domaćih televizijskih serija pod nazivom "Novine" koja bi se na HRT-u trebala početi prikazivati na jesen. 

Seriju je režirao Dalibor Matanić i to prema scenariju novinara i urednika Ivice Đikića. Prva sezona ima 12 epizoda i prati život i odnose u redakciji jednih utjecajnih dnevnih novina. Serija će prikazivati odnose novinarstva, visoke politike i krupnog kapitala.

Glavne uloge igraju Olga Pakalović, Branka Katić, Trpimir Jurkić, Dragan Despot, Zijad Gračić, Tihana Lazović i mnogi drugi. Prva sezona serije je okupila više od 80 glumaca.

"'Novine' su odavno zamišljene kao trilogija, druga sezona već postoji u skicama i sinopsisima, treća u grubim obrisima. Nadam se da ćemo biti u prilici ispričati sve što imamo reći", izjavio je u intervjuu za Index prije nekoliko mjeseci Ivica Đikić i tako najavio da je predstojeća sezona nije i jedina u kojoj će gledatelji moći uživati.

Snimanje serije je počelo početkom siječnja, a Dalibor Matanić je još za vrijeme snimanja najavio da će serija izazvati veliku buru.

 

Pročitajte više