VIDEO Objavljena najava za emisiju Dnevnica u kojoj je gostovao Rambo Amadeus

Screenshot: Dnevnica/YouTube

OBJAVLJENA je najava za 11 epizodu osme sezone crnogorske emisije Dnevnica u kojoj je gostovao Rambo Amadeus. 

>> Autor emisije Dnevnica: Rambo Amadeus je nakon snimanja skroz promijenio ponašanje

"Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu...

A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze", napisali su uz najavu.

Epizoda u kojoj gostuje Rambo emitirat će se ove nedjelje u 18 sati na TVCG1. 

Producentica optužila Ramba za seksualno zlostavljanje

Podsjetimo, producentica Lejla Kašić je na svom Instagramu optužila Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje, a nemili događaj se zbio u Herceg Novom, gdje je ekipa RTV Crne Gore s njim snimala epizodu emisije Dnevnica.

"Jučer sam na snimanju epizode Dnevnica doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus", rekla je Kašić u svojoj objavi na Instagramu.

>> Urednik Dnevnice: Poštovali smo sva Rambova prenemaganja, ima sreće da nismo tračeri

Kašić je u objavi napisala i da je "strašno, opasno, problematično što netko sklon nemoralnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva".

Urednik emisije: Njegovo ponašanje nije bilo pristojno

Nakon što je Lejla ukazala na zlostavljanje, javio se urednik emisije Vladan Otašević, koji je priopćio da ponašanje glazbenika na kraju snimanja "nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje" te da je "pred njima stajao potpuno drugi čovjek u odnosu na onog kojeg su cijeli dan snimali".

Rambo je izjavio da je Lejlu "sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo" i da "nitko to nije vidio, nije se ni ona bunila". Autor emisije rekao je da je od Ramba očekivao da će se ispričati te ga je prozvao da je licemjeran. 

Pročitajte više