VIDEO Od ružnog pačeta do Apolona: Slavni košarkaš promijenio frizuru i postao pravi komad

Foto: Guliver Image/Getty Images

KOŠARKAŠ Utah Jazza Gordon Hayward postao je tiha patnja svih obožavateljica košarke. Mladić koji je do prije nekoliko mjeseci nosi prilično bezličnu frizuru jednog ju je dana zalizao gelom i odjednom postao pravi ljepotan, tvrde žene. Onda je još počeo puštati bradu, a sve veći broj žena počeo je gledati utakmice njegovog kluba.

Što je najgore, za njegovu staru ružnu frizuru zaslužna je njegova supruga Robin, koja ga je redovito šišala kod kuće. Jednog dana Gordon je otišao pravom frizeru, Anthonyju Brownu iz Salt Lake Cityja i odjednom postao mlađa i slađa verzija Davida Beckhama.

Košarkaš, koji je bio deveti pick na NBA draftu 2010. godine, a izabrao ga je Utah Jazz, tvrdi da je za njegovu novu frizuru ipak najzaslužnije sušilo za kosu, piše Daily Mail.

"Fen je najvažnija stvar. Nakon što operete kosu morate koristiti sušilo za kosu, a mislim da se brojni dečki toga boje", rekao je za KSL.

"Uvijek sam mislio da se kosa suši vrućim zrakom, nikad mi nije palo na pamet da se može sušiti i hladnim. Nisam imao pojma kakav je to plavi gumb na fenu dok mi nisu rekli. Svakog dana kod frizera učim nove stvari", dodao je. 

Njegova frizura postala je tema i vijesti na televizijskim postajama diljem Amerike.

Pročitajte više