VIDEO Opet kruži intervju Jennifer Aniston iz 1998. godine, voditelj joj lizao kosu

Screenshot: YouTube

VIDEO gostovanja glumice Jennifer Aniston u Late Showu Davida Lettermana iz 1998. godine ponovno je u centru pozornosti. Mnogi su opet po društvenim mrežama krenuli dijeliti ovaj video i zgražati se zbog ponašanja voditelja.

Jennifer je tada došla u show kako bi promovirala novi film Predmet obožavanja. Već na početku videa fanovi glumice su primijetili da ju je David predugo grlio i da je to neugodna situacija. 

No poslije je Letterman postao još neugodniji. Aniston je ispričala anegdotu kako je u sauni naletjela na obožavatelja, a Letterman je tada privukao svoju stolicu bliže njenoj, uzeo joj pramen kose, stavio ga u usta i počeo sisati.

"Oprosti mi ako je ovo nepristojno, no samo želim probati jednu stvar", rekao je David. 

Ljudi su zgroženi ovakvim ponašanjem voditelja.

"Koji vrag je htio ovime postići? Jeziv je", "Kakav odvratan čovjek, nema nimalo poštovanja prema njoj", "Dame i gospodo, ovdje se vidi moć bijelca koji je na visokoj poziciji", "Ovo je nepristojno i odvratno", "Ne mogu vjerovati da je to napravio", "Jen se nije mogla ni koncentrirati na emisiju nakon ovoga", "Je li on mislio da će ona njega poljubiti ili što? Ovo je odvratno", "Ovo je uznemirujuće", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više