VIDEO Ovi tipovi ušuljali su se na zabavu milijardera povodom Oscara, evo kako su se proveli

Screenshot: YouTube

ČETIRI prijatelja iz raznih dijelova svijeta - Matt, Thomas, Ammar i Derin, upoznali su se dok su živjeli u Kanadi. Nakon toga formirali su Yes Theory, YouTube kanal posvećen uništavanju njihovih najvećih strahova na najluđe moguće načine.

Prije osam mjeseci sva četvorica preselili su se u Los Angeles, a prošlog vikenda po prvi put su se održavali Oscari nakon što su oni stigli u grad. Iako nisu imali pozivnice za nijednu zabavu nakon dodjele, pozvali su sami sebe, a cilj im je bio pobijediti još jedan strah - da će se osramotiti pred bogatima i slavnima.

Jednostavno, pokucali su na vrata milijardera koji su organizirali zabave čekajući prvog koji će ih pustiti unutra. Suočenima s megalomanskim kućama na Beverly Hillsu i njihovim ogradama, nije im bilo lako, no uspjeli su.

U razgovoru za Unilad Ammar je ispričao da im je ideja došla sama od sebe.

"Thomas i ja smo se probudili na dan dodjele Oscara bez ikakvih planova da je gledamo. Nemamo televizor i nismo bili pozvani na zabave. S obzirom na to da nijedan od nas nije gledao Oscare uživo, željeli smo napraviti nešto smiješno i nezaboravno kako bismo to promijenili", ispričao je.

Ammar je ispričao da su pet sati razmišljali prije nego što su izašli iz kuće, a putem su smislili da će se odvesti na Beverly Hills. Kako ne bi na zabave došli praznih ruku, navukli su smokinge i ponijeli kokice te šampanjac. Ulicama su šetali od 16:30 nadalje, a nisu uspjeli ući skoro na nijednu zabavu na koju su pokušali. Nakon što su odbijeni us sedam vila, vratili su se u jednu od prvih u koje su pokušali - i ovog puta ušli.

Na tulumu su pili šampanjac, jeli slatkiše i družili se s bogatim i slavnim uzvanicima. Uspjeli su zgrabiti i dva mjesta na večeri te se sprijateljiti s nekim ljudima.

Ovo je možda najzabavniji, ali nije najluđi video koji su snimili. U rujnu su visili s litice visoke 243 metra kako bi pobijedili strah od visina, a uvukli su se i u kubansku vojnu bazu, popeli na piramidu u Gizi, upoznali kanadskog premijera Justina Trudeaua i ušuljali na premijeru La La Landa. 

Pročitajte više