VIDEO Ovi zvukovi vratit će milenijalce u mladost, a sviđaju se i generaciji Z

Screenshot/Foto: TikTok/Profimedia

STREAMING platforme omogućile su nam bingeanje omiljenih serija kad god to poželimo, no milenijalci se dobro sjećaju vremena kad su se novi nastavci hit serija čekali s nestrpljenjem.  

Poput mnogih milenijalaca, 34-godišnja tiktokerica Alex Deam voli osjećaj koji je preplavi kad pomisli na svoje omiljene TV serije iz devedesetih. Dosjei X, Princ iz Bel-Aira i Buffy, ubojica vampira, samo su neke od hit serija koje su milenijalci obožavali, a kad god Alex čuje uvodne note iz tematskih melodija serija, odmah se vrati u djetinjstvo. 

Dosjei X, Buffy, ubojica vampira, South Park... 

Alex je odlučila na TikToku podijeliti zvukove serija koji milenijalce vraćaju u djetinjstvo, pa je pustila nezaboravne tematske melodije iz serija Čarobnice, Dosjei X, Buffy, ubojica vampira, Sabrina, mala vještica, Princ iz Bel-Aira i South Park te tako oduševila tiktokere. 

@alexdeam Sounds that summon millennials part 3. Tv series if our childhood and teens. #millennialsoftiktok #nostalgia #90skid #90s #2000s #tvseries ♬ original sound - Alex Deam

Njezin je video ubrzo postao viralan, a osim milenijalaca, oduševio je i pripadnike generacije Z. 

"Ja sam generacija Z i prepoznajem sve zvukove, kul" 

Snimka je prikupila više od pola milijuna pregleda i preko 60.000 lajkova. 

"Obožavala sam uvodnu špicu iz Čarobnica", "Čarobnice i Buffy su me baš pogodili" i "Ovo je sve", neki su od komentara milenijalaca, a javili su se i uvrijeđeni pripadnici generacije X. 

"I mi smo ovo gledali", napisala je jedna, dok je pripadnica generacije Z napisala: "Ja sam generacija Z i prepoznajem sve zvukove, kul." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.