VIDEO Ovo je pobjednički nastup u Supertalentu

Foto: Press

POBJEDNICA desete sezone Supertalenta je Chriztel Renae Aceveda.

Nakon što je svih dvanaestero natjecatelja izvelo svoje finalne nastupe, žiri, koji čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, odabrao je tri superfinalista - Chriztel Renae Acevedu, Eminu Bajtarević i Duo Crowd Control. Gledatelji su svojim glasovima odlučili da je 12-godišnja Chriztel pobjednica i da kući nosi 30.000 eura.

56 tisuća pregleda u 14 sati

Za finalni nastup odabrala je pjesmu The Prayer, koju izvode Celine Dion & Andrea Bocelli, upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku. Na Facebook stranici showa objavljen je njen nastup, koji je u 14 sati skupio 56 tisuća pregleda i više od tisuću lajkova.

Chriztel Aceveda | Supertalent 2023 | finale

Ovo nam je svima trebalo: Chriztel anđeoskim glasom poslala predivnu poruku! ❤ Cijeli nastup pogledajte na: bit.ly/Chriztel_Aceveda_ST2023_finale

Objavljuje SUPERTALENT u Nedjelja, 24. prosinca 2023.

Njezin nastup gledatelje je, kako pišu u komentarima, posebno raznježio. "Ne mogu reagirati, ne znam opisati kako se osjećam. Zahvaljujem svima koji ste me pratili, hvala vam od srca. Nakon ovog uspjeha nastavit ću s pjevanjem, a vi se prijavite na Supertalent jer nećete požaliti", poručila je Chriztel nakon osvojene titule.

Chriztel, koja se prije tri godine s Filipina preselila u Sveti Martin na Muri, osvojila simpatije žirija i publike još na audiciji te je dobila zlatni gumb. 

Puno je reakcija na finale sezone

Podsjetimo, reakcija gledatelja nakon finalne emisije je mnogo. Dok jedni čestitaju Chriztel i govore da je zasluženo pobijedila, drugi smatraju da je djevojka talentirana, ali da njezina izvedba u usporedbi s drugim natjecateljima nije bila za pobjedu.

"15 godina pratim glazbena natjecanja. Naslušala sam se djece koja krasno pjevaju. Ovo nije Supertalent", "Puno boljih nastupa je bilo. Nemam ništa protiv djevojčice koja je pobijedila, ali takvih ima dosta i u Voiceu i nije baš bila u toj mjeri za osvajanje Supertalenta", "Svaka čast djevojci, ali neka se prijavi u The Voice ili Superstar. Na Supertalent se ne bi trebali prijavljivati pjevači", neki su od komentara.

>> ANKETA Je li Chriztel zaslužila pobjedu u desetoj sezoni Supertalenta?

Pročitajte više