VIDEO Ovo je red na Crni petak u Americi ispred trgovine u kojoj uopće nema popusta

Screenshot: CBS Boston/YouTube

SVAKE godine Crni petak se diljem svijeta održava četvrtog petka u studenom. Mnogi ljudi jedva čekaju taj dan u godini kako bi ulovili stvari koje žele ili im trebaju, ali po nižim cijenama. Jedan je od najprometnijih dana za kupovinu, naročito u SAD-u, odakle je i potekao. 

Golemi red, a popusta nema

Reporteri diljem Amerike danas su bili na terenima po trgovačkim centrima, trgovinama i outletima. Snimljene su brojne gužve, a novinarku CBS Bostona iznenadio je prizor u jednom outletu u Wrenthamu. Naime, ispred trgovina prije samog otvaranja bili su redovi, a ona je u 6.30 ujutro pokazala na dugački red ispred poznatog brenda sportske odjeće u kojem, kaže, uopće nije bilo popusta na Crni petak. Barem ne onih velikih zbog kojih i postoji Crni petak. 

"Puno je kupaca. Meni omiljena stvar je ovaj red koji upravo vidite. U trgovini uopće nema popusta za Crni petak i ne otvaraju prije 7 sati. Ovo je samo pokazatelj ludila, kaosa i uzbuđenja zbog shoppinga na Crni petak.

Upoznali smo i ljude koji su došli s Islanda s koferima samo kako bi šopingirali. Ovdje je definitivno kaos. Doduše, organizirani kaos. Redovi se vrlo brzo pomiču. Policija kaže da očekuju tisuće ljudi", rekla je reporterka. Napomenula je i da policija regulira promet zbog gužvi.

Pročitajte više