VIDEO Nakon što mu se bivša ubila, voditeljica pitala Jima Carreyja je li istina da na ulici traži cure

Screenshot: YouTube

JIM CARREY pojavio se na crvenom tepihu njujorškog tjedna mode i dao intervju o kojem sad pričaju svi. Što zbog onog što je rekao on, a što zbog onog što je rekla novinarka.

Novinarka E! Newsa, Catt Sadler, prišla je Carreyju i pokušala s njim ćaskati na način na koji je navikla s holivudskim zvijezdama. Međutim, ono što je Carrey napravio i rekao nije očekivala.

"Hej, Jim Carrey! Pokrivala sam mnogo modnih revija, ali ovo je prvi put da sam srela Jima Carreyja", rekla mu je novinarka.

"Ovo ništa nema smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao doći i evo me ovdje. Mislim, moraš priznati da ovo uopće nema smisla", rekao joj je glumac.

"Ali oni kažu da slave ikone", odgovorila mu je novinarka. 

"Slave ikone? O, to je baš najniža i najbesmislenija glupost koju smo mogli smisliti", rekao je Carrey.

"Ali i ti si ikona", rekla mu je novinarka.

"Ne vjerujem u ikone, ne vjerujem u osobnosti. Vjerujem da mir leži izvan osobnosti. Mislim da je dublje od toga", tvrdio je Carrey i dodao da "svijet nije naš" i da "mi nismo važni". "Nema mene, mi ne postojimo", ponavljao je Carrey.

Ipak, ono što je novinarka rekla Carreyju na samom početkom intervja razljutilo je mnoge te skrenulo pozornost sa svega što je glumac rekao. "Je li istina da hodaš ulicama i tražiš dejt za show?" pitala ga je novinarka, što su mnogi protumačili kao neprimjereno pitanje s obzirom da se Carreyju nedavno ubila bivša djevojka.

 

Novinarka je cijelo vrijeme izvodila grimase ismijavajući ono što Carrey govori, no dok su neki njegovi fanovi zbog ovog intervjua zaključili da glumcu nakon samoubojstva bivše cure zaista nije dobro, drugi su ismijali novinarku i zaključili da ono što je rekao zaista ima smisla te da događaji poput tjedna mode ni nemaju nekog smisla.

Pročitajte više