VIDEO Pijanog ga zaprimili u bolnicu pa shvatili da je u anus ugurao nešto stvarno odvratno

Screenshot: Youtube

MUŠKARAC u četrdesetima primljen je u kinesku bolnicu Nanchang University s prilično neobičnom tegobom.

Rentgenske snimke su, naime, pokazale da u abdomenu ima jegulju koja je tamo ušla kroz njegov anus dok je bio pijan. Odbio je liječnicima objasniti kako se to dogodilo.

Kirurzi koji su jegulju uspješno odstranili smatraju da je tamo ugurana namjerno, no nisu htjeli iznositi detalje, piše Metro.

Ovo nije prvi put da su se kineski liječnici morali suočiti s takvim problemom.

U travnju ove godine četrdesetdevetogodišnji muškarac je jegulju ugurao u anus kako bi se riješio zatvora, a mjesec dana kasnije drugom su Kinezu prijatelji ugurali živu jegulju u anus navodno iz šale.

Jedan od najbizarnijih slučajeva bio je onaj kad je dvadesetogodišnja vlogerica stavila kondom na jegulju i koristila je za masturbaciju, a sve je to prenosila u live videu.

Jegulja joj je iskliznula i ušla u tijelo pa je u životnoj opasnosti završila u bolnici. Liječnici su je uspjeli spasiti, ali je bila uhićena od strane Kineskog ureda za suzbijanje pornografije i ilegalnih publikacija.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz jegulje, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: jegulja,

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više