VIDEO U centru Zagreba ljudi pokazali koliko poznaju filmske kultne scene, ima bisera

Foto: Screenshot/Index

Sadržaj nastao u suradnji s:Telemach

U SRCU Zagreba s kamerama i mikrofonom u ruci krenuli smo u lov na ljubitelje božićnih filmova i modernih klasika malih i velikih ekrana.

Naš izazov? Pronaći građane koji danas već kultne filmove prepoznaju samo po kratkom isječku. 

Od Trga bana Jelačića do Ilice prolaznici se zaustavljaju, smiju i češkaju po glavi. Neki su odmah pogodili o kojim se scenama radi pokazavši zavidno znanje. Drugi se, pak, nisu previše snašli. 

Naša voditeljica mnogima je pokušala pomoći s tragovima: "Imamo patuljke i vilenjake! O kojem filmu se radi?"

"Snjeguljica?" upitao je zbunjeno jedan građanin.

"Ne!" odgovorila je zagonetno voditeljica, koja je strpljivo ispitivala sve koji su se našli ispred kamere.

Neki su ipak prepoznali epske scene iz Gospodara prstenova i Harryja Pottera, a bilo je tu i onih koji su prepoznali nešto novije i teže primjerke filmova poput Alfa i Barbie.

"Imam takvog plišanca doma!" odgovorila je jedna prolaznica, koja je prepoznala krznenog lika iz filma.

Zatim je došlo i pitanje koje smo svima postavili: "Koji vam je najdraži film?" Građani su dali zanimljive odgovore.

Božić i nadolazeći blagdani ipak su idealno vrijeme za druženje s najbližima, uživanje u odličnim filmovima i stvaranje jedinstvenih uspomena. U tom duhu, bilo da se radi o kultnim klasicima ili božićnoj tematici, od 12. prosinca 2023. do 18. siječnja 2024. godine Telemach ima odličnu blagdansku ponudu. Telemach nudi svim novim i postojećim EON korisnicima u EON TRIO i EON TV paketima pristup svim programima i Video klubu bez dodatne naknade. 

Štoviše, sadržaj HBO-a i HBO Maxa, koji je obično dostupan samo u EON TRIO Premium paketu, bit će otvoren svim korisnicima. Da bi aktivirali HBO sadržaj, korisnici trebaju posjetiti Telemach aplikaciju, portal ili kontaktirati službu za korisnike. Ova ponuda obuhvaća širok spektar filmskih žanrova osiguravajući da svatko pronađe nešto za sebe.

Dodatno, korisnici EON TRIO Premium TV paketa dobit će pristup besplatnom katalogu u Video klubu. Za korisnike EON TRIO Premium i EON TV Premium s EON Smart Boxom dostupan je i EON Kids daljinski za najmlađe. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Telemach u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više