VIDEO Pjevač benda Queens of the Stone Age nogom udario fotografkinju u glavu tijekom nastupa

Foto: Instagram

FRONTMEN benda Queens of the Stone Age, Josh Homme, nogom je udario fotografkinju Chelsea Lauren u glavu te joj izbio fotoaparat iz ruku.

Incident se dogodio tijekom božićnog koncerta radiopostaje KROQ u Los Angelesu. Lauren, koja radi za agenciju Shutterstock, tvrdi da se Homme prije udarca smijao. "Sigurna sam da je bilo namjerno", rekla je, prenosi Variety.

Lauren je sama bila na jednoj strani pozornice, dok su na drugoj bila još tri fotografa. Na snimci koju je objavila na svom Instagramu vidi se kako Homme prolazi kraj nje te je zatim udara nogom kako bi joj izbio kameru iz ruku.

"Josh je dolazio i bila sam prilično uzbuđena jer nikad prije nisam snimala QOFTSA. Vidjela sam da dolazi i počela sam fotkati. Sljedeće čega se sjećam je njegova noga u mom fotoaparatu, moj fotoaparat u mom licu. Gledao je ravno u mene, zabacio nogu i udario me u glavu veoma snažno. Nastavio je svirati, a ja ga više nisam gledala jer sam se sagnula i držala za glavu jer me jako boljelo", opisala je Chelsea. Fotografkinja je nakon toga završila na hitnoj.

Homme je na društvenim mrežama benda objavio videoispriku. "Sinoć sam, u žaru izvedbe, udarao rasvjetu i opremu na pozornici. Danas su mi rekli da sam udario i fotoaparat koji je držala fotografkinja Chelsea Lauren. Nisam htio da se to dogodi i jako mi je žao. Nikad namjerno ne bih ozlijedio nekoga tko radi ili je došao na naš koncert i nadam se da je Chelsea dobro i da će prihvatiti moju ispriku", stoji u priopćenju koje je izdao bend.

Neki mediji nagađaju da je Homme bio pod utjecajem droge ili alkohola jer je tijekom koncerta u nekoliko navrata vrijeđao i publiku.

Pročitajte više