Video - Pogledajte kako se za vikend uz brojne poznate tulumarilo u Green Gold Clubu

OBEĆANO, ostvareno! Zagreb je dobio novu, dosada neviđenu dimenziju u noćnom životu. U petak je u sklopu poslovno trgovačkog Green Gold Centra na Radničkoj cesti 52, otvoren Green Gold Club Bar & Restaurant.

Riječ je o kompleksu clubova, barova i restorana, koji na jednom mjestu objedinjuje šest klubova - Green Gold Club, Habana, 1 st coffee, Aussie bar, Hit Club i Al Metro, a vjerujemo kako će 24 sata dnevno zadovoljiti svačiji ukus svojim raznolikim i uzbudljivim sadržajima.

Zvijezda večeri na svečanom otvorenju u petak bio je Tony Cetinski koji je zapalio prisutne svojim najvećim hitovima. U Tonyjevim su skladbama uživali brojne poznate osobe iz javnog i društvenog života, od Tončija Huljića, Zorana Mamića, Joška Lokasa, Mare Srezovića, Nataše Janjić, Marije Husar-Rimac, Rajka Dujmića, Darka Juranovića i mnogih drugih. Oni skloniji latino ritmovima, uživali su u Habani uz live svirku Garcie i španjolske vokalistice Mayte.

Svakodnevno su organizirane glazbene tematske večeri, a ulaz je besplatan

Sinoć je pak atmosferu u do usijanja dovela jedna od najtraženijih ženskih DJ-a, Miss Mavrik. Pored nje, za vrhunski su se party ponovno pobrinuli Mayte, Atomic Dance Factory te DJ Emilio Dalbello. Kako su protekle prve dvije večeri u Green Gold Club Bar & Restaurantu, najbolje je da se uvjerite sami u našem videu.

Tjedni program Green Gold Club Bar & Restauranta, donosi za svakoga nešto, a vjerujemo kako će i najizbirljiviji glazbeni sladokusci pronaći večer za sebe. Tako možete uživati u jazzu i srodnim glazbenim pravcima tijekom "Easy Mondaya", a utorkom se vraćati u neka izgubljena vremena uz najbolju rock glazbu. Sredinu tjedna srijedom posvećujemo retro glazbenoj večeri, namijenjenoj mladima i svima koji se tako osjećaju. Četvrtak je rezerviran za isključivo domaću glazbu. Petkom vam u Green Goldu nudimo najluđu zabavu. Program pod dirigentskom palicom resident DJ Emilia Dalbella praćen je live nastupima instrumentalista, na čemu bi nam pozavidio i originalni newyorški Studio 54! Udarni klupski dan, subotu, ponovno će obilježiti groznica subotnje večeri, uz najveće plesne hitove, te urbanu klupsku glazbu. Nedjeljom vam Green Gold Club Bar & Restaurant  pružaju dan za opuštanje i odmaranje. Art večer rezervirana je za brojna kulturno umjetnička događanja, ne nužno vezana uz glazbu.

Vidimo se u Green Gold Clubu, a upad je, cijeli tjedan i svih 365 dana u godini, besplatan.

Pročitajte više