VIDEO Pogledajte kako Marina iz filma Mi nismo anđeli izgleda nakon 26 godina

Screenshot: Youtube/Imdb

ULOGA u jednom od najpopularnijih filmova na području bivše Jugoslavije, Mi nismo anđeli, proslavila je mladu glumicu Milenu Pavlović.

Publika ju je najbolje zapamtila po ulozi simpatične Marine koja je smrtno zaljubljena u velikog zavodnika Nikolu kojeg je utjelovio Nikola Kojo.

Milena danas ima 46 godina i prilično se povukla iz javnog života.

"Popularnost koju mi je donijela Marina nije mi prijala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovjek uradi nego način na koji će to objasniti. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u kazalištu, ali nisu bile tog ranga", rekla je Milena za srpski Blic.

Također je otkrila da joj se scenarij filma Mi nismo anđeli isprva nije svidio, iako je ulogu dobila odmah.

"Zvali su me na probno snimanje i uloga je bila moja. Sjećam se, postojale su dvije ključne scene, s početka i kraja filma. Odlučila sam da napravim razliku između te dvije Marine. Na početku ona je nezrela, a na kraju, kad ostane trudna, ima neku odgovornost. Scenario mi se nije odmah dopao, ali u toku snimanja kroz razgovor sa redateljem Srđanom Dragojevićem snimanje je postalo super", kaže ona.

Danas se posvetila kazalištu, ali i obiteljskom životu. 2002. udala se za glumca Milana Čučilovića, s kojim ima kćeri Olgu i Andrijanu, te sina Vuka.

"Radila sam dosta u kazalištu, izrodila sam troje djece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije utrka na 100 metara, nego maraton", zaključila je Milena.  

Pročitajte više