Video - Pogledajte najemotivniji nastup u HTZ-u dosad: Posvetila pjesmu gluhonijemim roditeljima

NA OSJEČKU audiciju showa "Hrvatska traži zvijezdu" stigla je i Vedrana Vukojević iz Slavonskog Broda. Vrckava i vesela djevojka rođena je u obitelji gluhonijemih roditelja koji su je podržavali u pjevanju iako joj nikad nisu čuli glas. Zbog toga je na audiciji pjesmu posvetila upravo njima. Dok je pjevala, jezikom znakova je svojim roditeljima "ispričala" tekst pjesme. Bila je to najdirljivija audicija dosad.

"Moji roditelji su gluhonijemi, to jest, tata mi je gluhonijem, mama nagluha. Odrasti u takvoj obitelji meni je sasvim nešto normalno, s tim da sam ja morala dosta rano preuzeti dosta velik dio odgovornosti na sebe i to me možda oblikovalo, to jest formiralo danas kao osobu. Podržavali su me u svemu, pogotovo u tom pjevanju, bez obzira na to što oni nikad nisu imali prilike čuti me. Pružili su mi sve", rekla je Vedrana koju su tijekom audicije emocije toliko svladale da pjesmu nije uspjela otpjevati do kraja.

Dirnuti predsjednik žirija Tony Cetinski Vedranu je upitao: "Kako bih ja mogao sad tebi tim znakovima reći da prekrasno pjevaš?" Presretna Vedrana se nakon izlaska s audicije rasplakala.

Pročitajte više