VIDEO Pop se obrušio na Pokemone: "To su demonske sile koje se love lovačkim priborom"

Screenshot: YouTube

OTAC Rafailo, svećenik iz manastira Podmaine osvojio je društvene mreže kad je prije nekoliko mjeseci izjavio kako heroin ne valja, a sad je opet u centru pažnju svojom propovijedi o Pokemonima.

"Nema onog koji nije čuo za njega. Ispitujem ovu našu djecu jesi li čuo za njih, a ni odgovaraju: jesmo, kako nismo. Za Pokemone, pazite, ima mjesta i ne samo da ima mjesta, nego ima i interesa. Pa, prije deset dana vidim čovjeka koji sa svojim priborom, lovačkim, takozvanim mobilnim telefonom, trči po gradskom parkiću, prepada žene i narod jer tu je na domaku da ga ulovi", ispričao je Rafailo i nastavio: "Pitam ga, pa koga? A on onako iščuđujuće odgovora pa pokemone. Za pokemone, to jest demone koji su već ozbiljnija pojava demonskih sila, ima mjesta braćo i sestre. I za mnoge druge pokemone i supermane. A za boga, za anđele njegove, za majku njegovu, za oca njegova nema mjesta", zaključio je ogorčeni svećenik.

Već prije Rafailo se uhvatio u koštac i s mnogim drugim počastima suvremenog društva, a sad je njegov oštri sud našao i Pokemone.

Osim lošeg heroina, komentirao je i reality show "Parovi", video igre, jogu, alkohol i narkotike i tako dalje.

Pogledajte što ima reći o virtualnim bićima koja su zaludila svijet.

Pročitajte više