VIDEO Poslušajte kako Marko Škugor izvodi Fridu Psihomodo Popa

Foto: Press

LEGENDARNU pjesmu Psihomodo Popa obradio je na sebi svojstven način Marko Škugor jučer na Narodnom u Living Room Acousticu.

Sve je iznenadio osebujnom izvedbom Gopčeve Fride. Rijetki su mislili da će Marka čuti kako pjeva rock, a sad se ipak to ostvarilo.

Svakako mu izvrsno leži i njegov stari mediteranski pop pa je tako jučer izašla nova pjesma u duetu s izvrsnim mladim pjevačem Lukom Basijem koja u kratko vrijeme ruši sve rekorde pregleda i pozitivnih reakcija.

Autor teksta je Nenad Ninčević, autor mnogih hitova, pa tako i nekoliko Markovih uspješnica. Za glazbu je zaslužan Raay, koji također niže hit za hitom.

''Duet je zapravo bio potpuno neočekivan i spontan. Luku sam upoznao slučajno. Pozvani smo i jedan i drugi kao iznenađenje na svadbu u Puli. Mlada je zvala mene, a Luku je zvao mladoženja. Pripremili su iznenađenje jedno drugome pa tako i nama. Bilo nam je smiješno, ali je sve skupa ispalo jako lijepo, a i iz svega se izrodila i naša 'Ružo bila'.''

Marko možda iznenadi s još ponekom rock izvedbom, a prva prilika da to saznate je već ovog ponedjeljka, 25. ožujka, u koncertnoj dvorani Lisinski gdje ima zakazan drugi koncert nakon rasprodanog 5. ožujka.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE.

Pročitajte više