VIDEO Postavio kameru na kovčeg pa pokazao što se događa s prtljagom na aerodromu

Screenshot: TikTok

AKO ste se ikada pitali što se točno događa s vašom prtljagom jednom kad je predate na šalteru za prijem na aerodromu, niste jedini.  

Tiktokera Thomasa Millera zanimala je ista stvar pa je odlučio potajno postaviti kameru na ručku svog kovčega i otkriti jednom zauvijek kako točno prtljaga putuje od točke A do točke B.  

Viralna snimka 

Na snimci koja je pregledana 25.6 milijuna puta vidi se kako tiktoker postavlja kovčeg na vagu prilikom prijave prije nego što se pomakne pokretnom vrpcom iza osoblja zračne luke koje uzima karte za ukrcaj od njegovih suputnika. 

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner

Kovčeg se zatim vozi na nečemu što izgleda poput malog rollercoastera, spuštajući se na svom putovanju niz strmine i udarajući o bočnu ogradu. 

Na kraju, nakon niza uspona i padova, kovčeg prolazi kroz male "zavjese" i dolazi do rukovatelja prtljage. Zatim se gura u stražnji dio vozila s hrpom drugih kofera koje treba odvesti u zrakoplov i na Millerovo odredište. 

Dakle, ima dosta vožnje prije nego što prtljaga uopće stigne do neba. 

Nisu svi radnici nježni s prtljagom 

Podsjetimo, prošle godine pojavila se snimka dvojice radnika na aerodromu u Melbourneu kako se ludo zabavljaju dok bacaju prtljagu na pokretnu traku. Snimka na kojoj radnici bacaju prtljagu bez milosti izazvala je burne reakcije ekipe na internetu. 

Pročitajte više