Video: Požar zahvatio Farmu, izgorjela soba za sluge!

NEPAŽNJA Borisa Kosmača, koji je preživio prvi tjedan zahvaljujući eliminaciji Deena, zamalo je uništila seosko imanje na kojem kandidati žive posljednjih desetak dana. Svoje je čizme, naime, ostavio na peći u sobi za sluge, a vatra je ubrzo zahvatila veći dio prostorije i izazvala veliku paniku među kandidatima. Brzo su se organizirali i počeli gasiti vatru, a nakon višesatnog angažmana oko požara zaključili su da im je ovo bio "najteži dan u životu". Nitko, nasreću, nije ozlijeđen.

Sudionici Farme napokon su dobili toliko željenu dozu adrenalina, ali su i uništili sobu u kojoj spavaju sluge. Boris Kosmač, njegove čizme i peć umalo su uništili imanje, a farmeri su shvatili da imanje gori tek kad se zapalilo pola prostorije.

Vatru su gasili bez pomoći produkcije showa, a neki su se sudionici pametno sklonili i vatrogasnu avanturu prepustili hrabrijim članovima vesele seoske ekipe.

Inače, nova Gazdarica Farme je Hana, koja već ima planove kako će ekipu na selu probuditi iz zimskog sna. "Tu nitko ništa ne radi! Mi nismo djeca!", vikala je na svoje cimere u nadi da će ih razbuditi i potaknuti na akciju.

Kako se i očekivalo, Deen joj je u oproštajnom pismu "dodijelio" farmu za narednih tjedan dana, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li "bosanska Paris", poput svog prethodnika Alena Macinića, među iscrpljenim farmerima uspjeti zadržati disciplinu. Novo prijateljstvo na Farmi rodilo se između bivšeg gazde Alena i glavne kuharice Yo. Dok on njoj tepa "Ljube moja", ona se stalno brine za njega: "Alene, zlato moje, jel' ima jedan dan da se tebi ništa ne dogodi?". Kad se već nije našla sa ženama na Farmi, koje ju uglavnom gledaju poprijeko i ogovaraju, Yo se snašla i utočište pronašla u stanaru koji je svoje cimere, ali i gledatelje, iznenadio prilično ozbiljnim pristupom problemima na selu.

Hana i Alex se spremaju na vruće igre?

Hana je u razgovoru s Aleksandrom, "sestrom po skandalima", priznala kako je osam mjeseci provela u ljubavnoj vezi sa ženom. "To je sad završeno, događalo se prije Deena. Najozbiljnije, ja sam strašno patila", povjerila se bivšoj missici. I Alex, očekivano, ima konja za utrku - svojedobno je "imala nešto" s menadžericom Petrom iz Dubrovnika. Kako su obje iskusne po pitanju petljanja sa ženama, odlučile su zajedno spavati u gazdaričinoj kući, a Hana je na Farmi već pokazala sklonost prema istom spolu, dok je masirala Josipu Pavičić na krevetu.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više