Video - Poznate dame vježbale pred kamerama: Želite li veliku i lijepu guzu?

POZNATE dame s hrvatske estrade danas su pred kamerama isprobale novu metodu vježbanja u Hrvatskoj. U Ana`s Sensual fitness studiju rastezale su se i jačale mišiće uz AM metodu, koja im se svima svidjela. Dok su neke poželjele da je trening bio duži, drugima je i 15-ak minuta bilo dovoljno. Uz voditeljicu koja ih je hrabrila i poticala ih da izdrže u vježbama želi li lijepu i veliku guzu i čvrsti trbuh, Marija Borić, Marijana Batinić, Jasna Bilušić, Petra Nižetić i Adrijana Dejanović su pokazale koliko su izdržljive.

Adrijana je zaštitno lice i promotorica nove metode vježbanja te nam je otkrila kako se osjećala dok su snimali tijekom istezanja. "Malo mi je neugodno na početku bilo, stresno, ali ono opuštanje mi je odmah pomoglo, super je bilo. Probala sam ovu metodu, i super je za utegnuti tijelo, i za snagu i izdržljivost. Kad izvodiš te pokrete, naučiš biti ženstven", rekla nam je manekenka.

"Nikad nisam patila zbog muških pločica"

Adrijana se želi dovesti u super formu te vježba četiri puta tjedno. Ako slučajno pretjera s uživanjem u hrani, rekla nam je gdje joj se višak najradije prima. "Bedra su mi kritična, tamo mi se sve prvo počinje primati. Pokušavam paziti na prehranu, jesti što zdravije i što manje alkohola konzumirati. Ali to je kod nas dosta teško, mi smo gurmanski narod. Imam sreće što volim zdravu hranu, volim povrće. Ponekad si preko ljeta priuštim poneki kasnonoćni obrok, ali pazim zbog same sebe".

Iako sama voli biti fit, Adrijani sportski izgled nije presudan kad su muškarci u pitanju. "Kod muškaraca mi nije presudno da su u formi, dokle god je osoba sretna i zadovoljna sobom, to ne igra neku ulogu. Ali svatko bi trebao za sebe brinuti, da se osjeća ugodno. Ali nisam nikada patila za pločicama", kaže manekenka. Pitali smo je i bi li ikada otišla pod nož zbog dobrog izgleda. "Ja ću pokušati sve što mogu prirodnim načinom, ako daš sve od sebe, mislim da možeš postići rezultate i bez noža. A estetska operacija lica, to ne bi. Mislim da bore i starenje lice nisu problem, dobro mi je da se na licu vidi da si imao život", misli Adrijana.

Pročitajte više