VIDEO Prelijepa Elvisova unuka skida baš sve sa sebe u novoj hit seriji

Screenshot: YouTube

NOVU seriju The Girlfriend Experience publika već mjesecima s nestrpljenjem iščekuje - a nakon održane premijere u New Yorku postalo je jasno da je prelijepa Riley Keough jedan od glavnih razloga to.

26-godišnja glumica, inače unuka legendarnog Elvisa Presleya, u seriji utjelovljuje uspješnu studenticu prava Christine Reade, koja u svoje slobodno vrijeme zarađuje kao skupa prostitutka. Ono što je trailer nagovjestio, prva epizoda je potvrdila: prelijepa Riley se već u prvom nastavku pojavljuje potpuno gola u krevetu, uz odjeću odbačenu sa strane.

Christine je u svijet prostitucije uvukla prijateljica, a nakon što je shvatila da može zarađivati 1000 dolara po satu, liku kojeg utjelovljuje lijepa glumica najstariji zanat na svijetu joj se dodatno svidio. Uz seks, svojim klijentima nudi "čitav paket", zajedno s razgovorom i maženjem i emocionalnom potporom - što je i temelj naziva serije The Girlfriend Experience.

Riley kojoj je ovo dosad najveća uloga u stvarnom je životu friško udana i tvrdi da joj nije bilo lako pronaći zajedničke točke s glavnim likom.

"Usputni seks nije nešto što mi je blisko, ni najmanje. Nisam htjela glumiti nešto što ne mogu shvatiti, ali mi je bilo jako teško razumjeti kako netko može doživljavati seks na takav način. Pitala sam se tko su te osobe i što im je u glavi, ali s vremenom sam shvatila", rekla je mlada glumica.

"Pomnije sam istražila tu temu i sada na sve strane vidim mlade djevojke koje salijeću starije muškarce. Zaboga, pa one su svugdje! To mi je otvorilo oči za sasvim novi svijet, u kojem postoji velik broj seksualnih radnica koje uživaju u svojem poslu. Neke su i u mirovini i ne žale za ničim", rekla je Keough, kojoj ipak nije predstavljao problem razgolititi se do kraja za potrebe serije.

The Girlfriend Experience su kritičari i fanovi već prozvali najboljom novom serijom ove godine.

Pročitajte više