Video premijera: Vlaho se vratio u prošlost u spotu za pjesmu "Home"

Foto: Press

MLADI kantautor Vlaho Arbulić  nakon svog debitantskog singla "Bla, bla", predstavlja novu pjesmu "Home" za koju je snimljen i video spot u režiji Darka Drinovca kojega premijerno možete pogledati na Indexu.


"Spot ide u korak s tematikom pjesme koja prati unutarnju potragu za domom, odnosno iskonskim sobom. Takvo lutanje u spotu je prikazano kao dug i težak povratak kući preko hladnih i vjetrovitih planina. Međutim, kao i svaki pokušaj vraćanja u prošlost, takvo putovanje završava spoznajom o nepovratnim promjenama i jazu između onoga što jesmo i što smo bili", rekao je Vlaho o spotu.

Glazba je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast. "Album je u pripremi, a nekoliko narednih singlova već je definirano. Album će biti produkcijski bogat i raznolik zahvaljujući ekipi s kojom radim, a zajednička crta svim pjesmama bit ce upravo kantautorski identitet koji je i temelj cijelog projekta", poručio je mladi glazbenik.


U njegovoj glazbi ipak najviše uživa kćerkica koju je dobio u vezi s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović.

Uz Vlahu, koautori pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić koji potpisuju i produkciju, a za gudački aranžman u pjesmi pobrinuo se Ivan Arnold. 

Pročitajte više