Video: Pogledajte novi spot za pjesmu Letećeg odreda "Neka neveni ne venu"



NAKON hit singlova "Studeni" i "Dok se kuneš" Leteći odred i dalje nastavlja s promocijom svog kompilacijskog albuma s obradom pjesme "Neka neveni ne venu" koja se prije 18 godina našla na njihovom prvom studijskom albumu "Među zvijezdama", objavljenom 1992. godine. Grupa Leteći odred je nedavno proslavila svoj 18. rođendan postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni.


Svoju punoljetnost je obilježila izdavanjem svog 11. albuma "Best of odreda" koji je izdan u svibnju ove godine. Na dvostrukom albumu se nalazi 35 najpoznatijih pjesama Letećeg odreda pomno odabranih sa njihovih 10 studijskih albuma koje je grupa izdala do sada, te dvije bonus nove pjesme, "Studeni" u kojoj se kao gost pridružuje i Kristijan Kiki Rahimovski, te još uvijek aktualni singl "Dok se kuneš". Autor većine pjesama te frontmen Letećeg odreda, Denis Dumančić, za ovo izdanje napravio je i nove aranžmane za četiri stare pjesme: "Ne pitaj me", "Neka neveni ne venu", "Kao stari moj" i "Ako ti niz brdo krene".

Denis Dumančić odabrao je pjesmu "Neka neveni ne venu", koja je doživjela svoju vremensku punoljetnost, upravo s razlogom da joj podari novo "ruho" i upakira u zvuk današnjeg vremena.

Pročitajte više