VIDEO Prestravljena glumica tvrdi: "Pokušao me ubiti vozač Ubera"

 Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

GLUMICA Busy Philipps na Instagramu je objavila pomalo bizarnu snimku u kojoj tvrdi da ju je pokušao ubiti njezin vozač Ubera.

37-godišnja zvijezda "Cougar Towna" sa suprugom Marcom Silversteinom je naručila prijevoz u nedjelju u ranim jutarnjim satima, no ona tvrdi da je vozač bio čudan. "Skoro me ubio neki tip iz Ubera", započela je priču glumica.

"Ušli smo u auto, a tip je bio baš čudan. Rekla sam mužu: 'Ovaj tip je čudan, jesi li siguran da nas neće pokušati ubiti?' Kad sam to izgovorila, čula sam glas iza sebe koji govori: 'Obećajem da se to neće dogoditi.' Okrenula sam se, a iza mene je sjedio neki jezivi tip. Ne želim dramatizirati, ali baš imam osjećaj da su me ti tipovi noćas htjeli ubiti. Baš jeziv osjećaj", rekla je glumica u kameru s pomalo histeričnim izrazom lica.

"Vrištala sam svom snagom i govorila mu: 'Neću biti ubijena večeras.' Rekla sam mu da smo ja i muž roditelji i on je samo rekao: 'Shvaćam.' To je bila najgora stvar, izgovorio je to kao da je odlučio da nas neće ubiti samo zato jer smo roditelji", ispričala je glumica mijenjajući raspoloženje od histeričnog smijeha do plača, dok se njezin suprug slagao s njom iz pozadine.

"Završila sam s Uberom", zaključila je na kraju. Iz Ubera tvrde da još nisu dobili pritužbu takve vrste, no da je vozač prekršio pravila ako je s njim u vozilu bila još jedna osoba koja nije zatražila vožnju, piše Daily Mail. Najavili su da će istražiti što se dogodilo te večeri.

Pročitajte više