VIDEO Priznala roditeljima da je gay, a njihovu reakciju nitko nije mogao očekivati

Screenshot: YouTube

KINSEY RATZMAN iz New Jerseya roditeljima je obznanila da je lezbijka, a njihovu reakciju nitko nije mogao predvidjeti.

Prije nekoliko tjedana roditelji su 17-godišnjakinju direktno pitali je li lezbijka, a ona je skupila hrabrosti i priznala da je.

To ju je potaknulo da se "outa" i na društvenim mrežama, a počela je s Instagramom.

"Prije godinu dana saznala sam kako ću se moći vjenčati s ljubavlju svog života u vlastitoj zemlji. Bila sam sretna kao psić (usput, lezbijka sam i ovo je moj coming out)", napisala je.

Roditelji su joj zatim najavili raniju proslavu povodom Dana neovisnosti 4. srpnja i poslali je u kupovinu. Kad se vratila, dočekala ju je čitava kuća ukrašena u duginim bojama, a čak i jela bila su u istim tonovima.

"Bila sam u potpunom šoku, nisam imala pojma što namjeravaju, ali bilo je predivno", ispričala je sretna tinejdžerica za NBC 4 New York.

"Potpora obitelji znači mi sve jer obitelj je temelj i oslonac. Ako nemate podršku obitelji, to može biti stvarno uznemirujuće. Imam puno prijatelja iz LGBTQ zajednice koje obitelji ne prihvaćaju i to je stvarno težak teret s kojim se moraju nositi svaki dan", rekla je Kinsey i odala kako bi se u budućnosti rado bavila političkim aktivizmom.

Pročitajte više