Video: Prvi cjeloviti trailer filma u kojem je fenomenalna Meryl Streep utjelovila čeličnu lady



ČIM SU objavljene prve fotografije sjajne holivudske veteranke Meryl Streep u ulozi slavne britanske premijerke Margaret Thatcher, bilo je jasno da se radi o intrigantnom filmskom projektu. Riječ je o filmu "Čelična Lady" ("Iron Lady") čija je premijera najavljena za siječanj 2012.

Njenog supruga glumi jedan od najsvestranijih britanskih karakternih glumaca, Jim Broadbent, koji je široj publici najpoznatiji kao profesor Horace Slughorn iz posljednjih nastavaka Harryja Pottera. Svoje mjesto u kabinetu jedne od najvećih političarki u povijesti našli su i glumci Anthony Head, Richard E. Grant i mnogi drugi. Ostaje nam još samo vidjeti je li Streep uspjela "omekšati" krutu figuru čelične lady i učiniti je simpatičnom gledateljima.

U javnost je pušten prvi cjeloviti trailer filma redatelja Phyllida Lloyda i čini se da je Meryl opet uspjela impresionirati. Britanski mediji vuku paralelu s filmom slične tematike, "Kraljev govor", koji je dobio četiri Oscara, od kojih je jedan pripao glavnom glumcu Colinu Firthu. Meryl Streep već ima dva Oscara i 14 nominacija pa se scenarij za sljedeću dodjelu prestižnih američkih filmskih nagrada već može pogoditi. Procijenite sami.

Pročitajte više