Video - Prvoaprilska šala ili prinova na Farmi: Ivana Paris je trudna!?

JE LI Ivana Paris kolegama s Farme samo podvalila dobru prvoaprilsku šalu ili je uistinu trudna, saznat ćemo kroz koji dan. Ipak, njen pozitivni test na trudnoću je izazvao farmersku najezdu na Dinu Bubičića, a sve skupa je "mogućem ocu" diglo živac.

Sve je počelo tako što je Ivana zamijetila da joj kasni mjesečnica. Petra i Gianna su je nagovorile da se testira na trudnoću. Dok su djevojke bile u poljskom WC-u, Dino je rekao Borisu: "Žene i govna, to je strašno", na što se Boris nadovezao: "To je sve pomiješano isto". "To smrdi sve u šesnaest", rekao je na to Dino.

"Dino je tata, Dino je tata!"

Potom je iz WC-a izjurila vidno uznemirena Ivana, a Petra i Gianna su potrčale za njom. "Ivana. Nemoj srat!? Ne seri, ne seri, ne seri!?", u nevjerici je govorila Gianna. I dok je Ivana razmišljala o tome da zatraži još jedan test, prijateljice su joj pjevušile: "Dino je tata, Dino je tata!".

Mario je tad upitao Giannu zna li Dino za to da je Ivanin test na trudnoću pozitivan. "Ne zna. Ja mu se ne usudim reći", rekla je Gianna. Potom su se zajedno zaputili izvijestiti Dinu o najnovijim događanjima na Farmi, a Gianna je zapjevala: "Rodio se sin!".

Dino - "najveći sumnjivac"

"A šta mene gledate?! Boli me neka stvar za nju i za sve ostale. Šta ima to veze sa mnom?!", pravdao se Dino Gianni, Mariju i Borisu. Rekao je i kako nije spavao s Ivanom, na što je Boris ispalio: "Ni ja!". Gianna je dečkima ispričala kako je Ivana rekla da je imala već menstruaciju od svog dolaska na Farmu pa tata očito mora biti netko od Farmera. Dino je ponovio: "Zašto mene gledate?!", a farmeri su naizmjence promucali: "Pa ne znam... Pa ti si jedini... potencijalni... igrač u ovom svemu. A gdo je onda tata?".

Dino se odjednom dosjetio da je Prvi april. "Šta Prvi april. Ne bi onda stajala k'o luda tamo", rekao mu je Boris. "A šta da joj ja radim", rekao je Dino, dodajući kako bi mogao "izgubit nekoga vani zbog gluposti". "Nek pije tablete i tko je jebe", rekao je Dino, na što mu je Boris još jednom ponovio kako će upravo on, ako je Ivana zaista trudna, biti "najveći sumnjivac".

I.M.
Foto i video: Nova TV

Pročitajte više