Video - Psi iz Noine Arke kumčad HTZ-ovaca: Napustiti psa je isto kao ostaviti člana obitelji

PREOSTALI kandidati HTZ-a danas su u svom trenutnom domu ugostili pse iz Noine Arke. Maja, Goran, Ines, Marcela, Mark i Taher postali su kumovi za šest psića koji trenutno traže svoj dom. Kandidati su izabrali pse koji odgovaraju njihovoj osobnosti, osim Maje koja je odabrala sebi suprotnog psa jer se suprotnosti privlače. Mark je odabrao psića koji mu je bio najljepši, a Ines je u ruke uzela pudlicu koja ju je podsjetila na njezinog kućnog ljubimca.

Kandidati su se složili kako je pas najbolji čovjekov prijatelj, a napuštanje psa jednako je napuštanju člana obitelji. Riječ je o zajedničkoj akciji Indexa i emisije o kućnim ljubimcima "Mijau, Vau" (RTL2, srijedom u 20 sati). Psiće možete potražiti u Noinoj Arci, hrvatskoj udruzi zaštitnika životinja.

Osim o psima, s kandidatima smo popričali i o šoku koji je uslijedio nakon ispadanja Ivana Delića i Daniela Dizdara. Otkrili su koji im kandidati nedostaju, kako im je bilo u protekloj emisiji te što spremaju za sljedeći put, a sve možete pogledati u videu.

Pročitajte više