VIDEO Razmaženi bogataš poručio policiji: "Moje cipele vrijede više od vaše jebene plaće"

Foto: Instagram

SAMOPROZVANI lord, britanski milijunaš Aleem tvrdi da mu je dosta zlostavljanja policije samo zato jer je "mlad i vozi dobre aute."

Nakon što je zaustavljen u svom novom Lamborghiniju, bahati 21-godišnjak izgubio je kontrolu i počeo vrijeđati policajce.

"Zašto me gledate? Vjerujte mi, moje cipele vjerojatno vrijede više od vaše jebene plaće", vikao je policiji. "Gledaj kuda voziš", nastavio je u bahatom tonu sve dok policajci nisu produžili dalje.

Iako se za svoje ponašanje preko agenta ispričao, u tome nije ostavio dojam iskrenosti, a dokazao je to na Twitteru.

"Jedini razlog zašto mediji prenose loše stvari je jer dobivaju klikove. A klikovi znače novac. Ja sam razlog zašto ste plaćeni :)", napisao je na toj društvenoj mreži.

Ranije ove godine, u travnju, zabio se u jednu kuću u Burnleyu. Tad je izjavio kako ljudi u Burnleyu sad nekoliko tjedana barem imaju o čemu pričati.

Dok s jedne strane vrijeđa policiju te odaje bahat i arogantan dojam, s druge strane na instagramu se svako malo hvali humanitarnim radom. 

Bilo kako bilo, bez obzira na isprike i fingirani altruizam, većina se komentatora slaže da bahata zvijezda za svoje ponašanje nema nikakve isprike.

Pročitajte više