Video - Razuzdana zabava Nives Celzijus: Mokro, dosadno i bez gostiju

NIVES CELZIJUS danas poslije podne organizirala je tulum za medije. Novinari su bili obvezni odjenuti kupaće kostime, jedinu stvar koja je garantirala ulazak u njezin apartman, i nacrtati se na terasi apartmana te uveličati nešto što se trebalo pretvoriti u ludu, razuzdanu zabavu. I da, uz taktove Severine i lakih nota luđački su se zabavljali Vedran Strukar i nekolicina novinara  tjednika u kojem vrla Nives počinje pisati svoju kolumnu, dok se ostatak sedme sile jednostavno pokupio na - bolje mjesto.

U međuvremenu, načuli smo kako je i samoj direkciji Festivala već puna kapa pažnje koju starleta doslovno krade drugim izvođačima i svojim voditeljskim kolegama. Dobro razrađen PR Nives možda fura u zvjezdanu orbitu kratkoročno, ali kakva je situacija na dugoročnom planu? S obzirom na sinoćnju izvedbu, rijetko tko bi joj predvidio dugu budućnost pod zvjezdanim nebom Lijepe naše, osim možda vjernog pratitelja već gore spomenutog Strukara, koji je vrlo dobro procijenio da mu je vrijeme da se uhvati za pravu plodnu sisu. Ipak, dok je Nives svoje poprsje šetala po terasi i snimala gdje su fotografi, dečki su uživali u bazenčiću sami.

Ipak, agilni paparazzi su našli načina da se dokopaju fotki sa zabranjene zabave, pa kako je bilo možete i sami procijeniti. Iako je bilo nešto negodovanja sa strane Nivesine svite, gađanja objektiva vodenim pištoljima i pokušaja detektiranja na kojem točno balkonu se fotići nalaze, Nives je i dalje uživala u medijskoj pažnji i doslovno ovlaš pozirala. Međutim, na našu nesreću (ili sreću), ovaj put nije bila gola.

Pročitajte više