VIDEO Razvalio na posuđenim instrumentima, Maja mu ih obećala kupiti, a Janko stisnuo zlatni gumb

Foto: Facebook

U PRVOJ polufinalnoj emisiji "Supertalenta" desetero polufinalista stalo je pred žiri i publiku, a posebnu pažnju žirija osvojio je Martin Kutnar koji je od Janka dobio zlatni gumb.

Mladi glazbeni virtuoz posebno je oduševio Janka koji mu je stisnuo zlatni gumb. "Presretan sam da sam imao priliku stisnuti zlatni gumb. Oduševio me opet. Ti si stvarno genijalac i za mene si apsolutni pobjednik. Želim jednog dana sjediti u Lisinkom i reći da sam mrvicu sudjelovao u tvom uspjehu", rekao mu je Janko Popović Volarić.

Maja Šuput ostala je zaprepaštena činjenicom da Martin još uvijek svira na posuđenim instrumentima, bez obzira na svoj talent. S drugim članovima žirija obećala mu je stoga kupiti instrument(e). "Kupio si me svojom energijom koja me podsjeća na mene samu. Imaš taj zvjezdani moment. Ako netko zaslužuje te instrumente to si ti. Ne možeš svirati na tuđim. Moraš imati svoje", rekla mu je Maja.

Martina je također imala pohvale, no Martinovom nastupu našla je i zamjerku. "Iznimno me fascinira tvoja karizmatičnost, osobnost i strast kojom prilaziš ovom poslu. Ti si muzičar jedne nove generacije, ovo je nešto što na velika vrata ulazi na svjetsku glazbenu scenu. Ipak, mrvicu si me razočarao jer si me na početku uveo u jedan izniman čaroban svije ti i na trenutak sam mislila da će me emocije savladati i onda si me razbudio sa sirenama", rekla je Martina te izazvala lagano negodovanje publike.

Pročitajte više