VIDEO Ryan Gosling osvojio je Zlatni globus, a onda napravio nešto o čemu maštaju sve žene

Screenshot: W magazine

NAKON osvajanja Zlatnog globusa za ulogu u filmu "La La Land", Ryan Reynolds održao je emotivni govor u kojem je gotovo sve zasluge za svoj uspjeh na dodjeli pripisao svojoj partnerici Evi Mendes.

"Nećete dospjeti ovdje ako ne stojite na ramenima planine ljudi koji vas podržavaju", započeo je, a potom otkrio da mu je najviše podrške pružila lijepa glumica s kojom ima dvije kćeri.

"Dok sam ja pjevao i plesao i svirao piano i imao jedno od najboljih iskustava koje sam doživio na filmu, moja dama je odgajala našu kćer, bila trudna s našim drugim djetetom i pokušavala pomoći bratu da pobijedi rak. Da ona nije preuzela na sebe sve to kako bih ja ovo doživio, danas bi tu stajao netko drugi. Draga, hvala ti", rekao je.

Naravno, iako je sama činjenica da je to Ryan Gosling dovoljna da se žene raspamete, ovim govorom dodatno ih je osvojio.

"Ryan Gosling upravo je moje srce raspršio u milijun ljubavnih komadića ovim govorom. Kakav divan čovjek i muž", napisala je jedna sudionica reality showa Jade Tolbert. 

Pročitajte više