VIDEO Samo jako, Beli: Pogledajte predizborni spot najčudnijeg kandidata za srbijanskog predsjednika

Screenshot: Youtube

LJUBIŠA Preletačević Beli, imaginarni lik kojeg je u predizbornoj trci u Srbiji utjelovio glazbenik Luka Maksimović, sve je popularniji u susjednoj zemlji i čini se da će na izborima postići odličan rezultat. Ako još uvijek ne znate o čemu se ovdje radi, dopustite da pokušamo objasniti.

Beli je izmišljeni lik koji u sebi sadrži sve osobine političara u Srbiji, kaže njegov tvorac Luka Maksimović. On u intervjuima otvoreno govori sve ono što političari ne govore, a rade. "Naravno da ću krasti, ali ću i vama dati", "Ma gledajte, ja radim samo za svoj interes, kad se domognem fotelje, onda ću možda razmišljati o narodu", samo su neke od satiričnih replika popularnog Ljubiše koji iz dana u dan uživa sve veću popularnost u susjednoj zemlji.

Beli je poznat po bijelim odijelima, bijelom konju na kojemu se pojavljuje na važnijim događajima, pletenim čarapama i opancima, ali i po urnebesnim intervjuima i videima koje postavlja na internet.

Najnoviji predizborni uradak je u stilu devedesetih, a sadrži urnebesne kadrove iz dosadašnjih javnih nastupa Ljubiše Preletačevića.

Beli je već objavio nekoliko spotova, a jedan od najpopularnijih je onaj u narodnjačkom stilu.

Pročitajte više