VIDEO Samohrani tata odjenuo se kao žena pa došao u školu i slavio Majčin dan s kćeri

Screenshot: TikTok

TikTokom se proširio video iz jedne škole na Tajlandu i izazvao puno pozitivnih reakcija. 

Naime, tamošnja srednja škola Ban Noen Kroi organizirala je događaj za učenike i njihove majke povodom proslave Majčinog dana koji se na Tajlandu slavi 12. kolovoza. 

No mnoge je rasplakala priča posvojene djevojčica Cream čiji je posvojitelj odjenuo suknju i stavio periku kako bi mogao sudjelovati u proslavi. 48-godišnji Joe Lookphonbodee također predaje tjelesni i zdravstveni odgoj u istoj školi koju pohađa njegova kći, a za tamošnje medije ispričao je kako nije htio da se njegovo dijete osjeća manje vrijedno.

@joey_kp

"แม่" ฉันก็เป็นให้แกได้555

♬ เป็นทุกอย่าง - Room 39

"Kada škola organizira aktivnost za Majčin dan, ne želim da moja kći misli da je manje vrijedna. Ne sramim se, volim svoje dijete. Za nju mogu biti i majka", rekao je. 

U videu koji se proširio društvenim mrežama vidi se kako djevojčica grli svog oca s ogromnim smiješkom na licu. "Hvala ti, tata. Hvala ti što si me odgojio. U životu mi ništa ne fali", rekla je Cream.

"Zasigurno si ponosna što imaš takvog oca", "Prekrasni ste. Zaslužujete sve najbolje u životu", "Sve je moguće. Najbolji tata na svijetu", "Predivno. Srce mi je puno", pisali su ljudi u komentarima ispod videa.

Pročitajte više