VIDEO Scene o kojima se pričalo: Krolo se ljutio, Marijana Batinić u suzama pobjegla sa snimanja

Foto: RTL

DOK SE s nestrpljenjem čeka početak nove sezone "Života na vagi", koja starta 4. studenog na RTL-u, odlučili smo se prisjetiti nekih od najboljih trenutaka iz prve sezone.

Neki su bili zabavni i smiješni, neki vrijedni divljenja, a neki su tjerali suze na oči.

Leonardo jede hranu za imunitet

U jednom od zadataka kandidati su trebali pojesti kaloričan doručak kako bi osigurali imunitet. I dok su svi kandidati odlučili da neće unositi nezdrave namirnice, Leo je to vidio kao priliku da si osigura daljnji boravak u showu. Da bude siguran da je unio što više kalorija, tanjur je i oblizao.

Krolo ljut jer mu je oduzet imunitet

Oko imuniteta su kandidati u prvoj sezoni vodili dosta bitki. Krolo je tako pristao jesti čokoladice sve dok ne nađe onu koja mu donosi siguran prolaz dalje. Ali kako je Katarina napustila show, Krolo joj je svoju čokoladu, koja je vrijedila kao imunitet, dao za nagradu. No, nije se nadao da će ga Marijana Batinić na vaganju tražiti da joj donese čokoladu. Ljutiti Krolo napustio je prostoriju i svoj nalet bijesa podijelio s kamerama.

Gabrijela pojela krafnu

Već u prvom izazovu koji je stavljen pred kandidate miljenica publike je pala. Naime, pred kandidate su stavljene krafne koje su mogli, ali nisu morali pojesti. Svi kandidati su odbili jesti osim Gabrijele koja je pojela i time osigurala imunitet, ali i gnjev drugih kandidata, naročito Lea, koji je bio jako razočaran njezinim postupkom.

Neven pao ispod 200 kilograma

Neven Vuljanković u kuću je ušao s 240 kilograma i time je postao drugi najteži kandidat u ovom showu na svijetu. Imao je ogromnu podršku i trenera i svojih sunatjecatelja, a kada je vaga nakon tjedana predanog vježbanja pokazala da je napokon pao ispod 200 kilograma, nitko nije mogao sakriti suze.

Gabrijela plače jer se boji da će ostati sama

Već na prvom vaganju Gabrijela Crnjac osvojila je publiku svojim iskrenim priznanjem da strahuje kako zbog težine nikada neće naći partnera. Gabi je u show ušla sa 183 kilograma i na vagi kroz suze rekla da nikada nije imala dečka te da vjeruje da će tako biti zauvijek. Njezino priznanje rasplakalo je i voditeljicu Marijanu i ostale kandidate. 

Pročitajte više