VIDEO Sin Michaela Jacksona je odrastao, a fanovi ne vjeruju koliko je sličan ocu

Foto: Guliver Image/Getty Images/Rex/YouTube

PRIJE 14 godina dogodio se jedan od najpoznatijih trenutaka u povijesti showbusinessa, onaj kad je Michael Jackson preko ograde njihao svog tek rođenog sina Blanketa želeći ga pokazati paparazzima.

Zbog njegovog postupka na noge su se digli mediji, udruge za zaštitu djece, brojni aktivisti, a Jackson se na kraju ispričao i rekao da nije razmišljao o mogućim posljedicama.

"Nema isprike za oni što se dogodilo, ponijelo me uzbuđenje. Nikad ne bih namjerno ugrozio živote svoje djece", rekao je.

Dječak danas ima 14 godina, a Jackson je njegovoj majci platio 20.000 dolara da ga rodi.

U dokumentarcu Martina Bashira priznao je da je dječak u kontaktu s majkom, no ona nije javno otkrila svoj identitet. Prema nekim medijima riječ je o meksičkoj medicinskoj sestri Heleni koja živi u San Diegu, a Jackson ju je izabrao za majku svog djeteta zbog njene svijetle kože i ljepote.

Ono što je obožavatelje iznenadilo je fizička sličnost između Jacksona dok je bio dijete i Blanketa.

Danas Blanket ne nosi više to ime jer su ga djeca u školu zlostavljala, a živi sa sestrom Paris i bakom Katherine. Navodno sad nosi ime Bigi, a kako se moglo doznati, oduvijek je ocu zamjerao što ga je nazvao Blanket. 

Pročitajte više