Video - Šok i nevjerica: Izvrsna Iva Šulentić i Damir Horvatinčić napustili Ples sa zvijezdama

U DANAŠNJOJ emisiji Plesa sa zvijezdama, u kojoj su natjecatelji plesali sambu i bečki valcer, publika je ovaj put najmanje glasova dala Ivi Šulentić i njezinom plesnom partneru Damiru Horvatinčiću. Iako su u svim dosadašnjim emisijama bili na samom vrhu ljestvice, po zbroju ocjena žirija, Ivu i Damira na iznenađenje svih nažalost više nećemo gledati u zabavnom showu.

Najlošija je, kao i u većini emisija, bila Ana Ugarković s plesnim partnerom Nicolasom Quesnoitom. Oni su za svoju izvedbu sambe dobili tek 21 bod što je mnogo manje od izbačene Ive i Damira. Njih je, naime, žiri nagradio s četiri devetke, odnosno 36 bodova.

Nakon Ive i Damira, koji su nastupili prvi, energičnu sambu otplesali su glumac Vedran Mlikota i Marija Šantek. Komentari četveročlanog žirija su bili odlični dok su ocjene bile nešto lošije. "Vidi se da ste se trudili, možda čak i previše. Sve je izgledalo kao kad pustite ubrzani film", komentirao je Davor Bilman koji je kao i ostatak žirija bio oduševljen Marijinim nogama. Iako su dobili tek 24 boda, Mlikota je rekao da je zadovoljan i da mu je na kraju krajeva najbitnije da uživa u plesu.

Kao i svakog puta do sad, najbolji su bili Franka i Ištvan koji su osvojili 38 bodova. Osim energične i dinamične salse koju su otplesali, žiri je pohvalio i Frankin stajling - lepršavu i otvorenu žarko crvenu haljinicu koja je bila gotovo iste nijanse kao Ištvanova košulja.

"Nedostajalo je malo Vegete"



Ukočena Ana Ugarković i ovaj je put pokazala netalentiranost za ples i za ritam. Osim što je kasnila u koreografiji za svojim plesnim partnerom Ugarkovića je tijekom plesa, ali i kasnije umirala od smijeha što su članovi žirija nazvali simpatičnim. "Nedostajalo je malo Vegete", komentar je Dinka Bogdanića koji je njezin ples usporedio s kuhanjem, aludirajući na mnoge greške.

Posljednji večeras sambu su otplesali Gordan Kožulj i njegova lijepa plesna partnerica Ana Herceg. Komentari žirija bili su osrednji, baš kao i ocjene. Oni su, naime, dobili 30 bodova i tako se smjestili na zlatnu sredinu ljestvice.

Nakon sambe, svi zajedno zaplesali su bečki valcer, a kao i obično, najbolje komentare dobili su Ištvan i seksi Franka.

Pročitajte više