Video: Soraja i Dražen teško ozlijeđeni u BB Koloseumu, njega zadržali u bolnici

TIJEKOM jučerašnjih igara u BB Koloseumu ozlijeđeni su stanari Dražen Bogdan i Soraja Vučelić. Soraja je nakon liječničkog pregleda vraćena u Big Brother kuću, dok je Dražen zadržan u bolnici.

"Dražen se ozlijedio tijekom igara kada je nepažnjom pao pored postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid Koloseuma. Iako je nosio zaštitnu kacigu, produkcijski tim odlučio je Dražena odvesti na detaljan liječnički pregled. Na istom je utvrđeno da je došlo do ozljede mekog tkiva prvog lumbalnog kralješka. Ortoped je preporučio strogo mirovanje od 10 dana. Dražen je zadržan u bolnici na dodatnom promatranju do ponedjeljka. Obitelj Bogdan je obaviještena o ozljedi", izvijestili su s RTL Televizije.

"Soraja Vučelić je također bila na detaljnim liječničkim pregledima. Utvrđeno je istegnuće ligamenta skočnog zgloba. Soraja nije zadržana na dodatnom promatranju već se vratila u kompleks produkcijske kuće Emotion. Nogu ne bi trebala opterećivati narednih 10-ak dana", dodaje se u službenom priopćenju.

Pročitajte više