VIDEO "Četiri najsjebanija dana mog života": Izbacili ih iz hotela zbog onog što su napravili

Foto: Facebook

DA SU britanski turisti među najgorima na svijetu, ove godine smo nekoliko puta čuli od Hvarana kojima su oni okupirali otok. Dok kod nas na sreću domaćina više nema toliko Britanaca, to ne znači da oni ne harače po drugim dijelovima svijeta.

Britanski tisak posljednjih se dana zgraža nad ponašanjem svojih sugrađana koji su zbog kaosa koji su napravili izbačeni iz hotela u Benidormu, gdje su stigli na odmor.

Ne samo da su izbačeni iz hotela, već je EasyJet nakon četa do tamo zabranio spomenutoj grupici Britanaca da se ukrcaju na njihov let nazad, pa su morali naći drugog prijevoznika i kupiti nove avionske karte, iako su već imali povratne karte.

Da ni neki od njih nisu mogli izdržati divlji tempo, dokazuje i to što je jedan od mladića nakon 16 sati odustao i otišao kući.

>>>"Droga, cuga i još više seksa": Britanci se raspisali o "Sodomi i Gomori" na hrvatskom otoku<<<

Callum Millar (23) na Facebooku je objavio snimku svog pijanih prijatelja Stuarta Morajde (21) kako pijan pleše po sobi, vješa se po zavjesama i slama karnišu prije nego što zajedno s njom završava na podu.

Tijekom večeri bušili su si bradavice, a naročito je gnjusan video u kojem si Stuart gura čips u stražnjicu.

Nakon što su počeli bacati stvari s balkona, njih su dvojica te 25-godišnji Jordyn Gill izbačeni iz hotela.

Callum je krenuo na aerodrom, a priznao je da u tom trenu nije znao gdje su mu prijatelji. Dotad je Scott Cull već bio na putu doma, jer mu je 16 sati ludila bilo previše.

"Stuart je divlji, čim malo popije postane lud", rekao je Callum britanskim medijima o prijatelju.

"Vidjet ćemo što će nam točno naplatiti, ali izbacili su nas sinoć iz hotela. Jordyn je bacio moju torbu s balkona, zajedno sa svim stvarima u njoj. Bacio je i Nike Air Maxice, jedne moje i jedne Stuartove. Stuart je bio toliko pijan na letu tamo da su nam zabranili da se vratimo EasyJetom. Novi let koštao me dodatnih 450 funta", rekao, dodavši da neće tako skoro s prijateljima na novi odmor.

"Ovo su bila četiri najsjebanija dana mog života", zaključio je. 

Pročitajte više