VIDEO Što rade cimeri kad vas nema doma? Djevojka snimila i rasplakala se od jada kad je vidjela

Screenshot: YouTube

NAKON nekoliko tjedana cimerstva s drugim parom, Sarah i njezin partner počeli su sumnjati da im netko ulazi u sobu kad ih nema kod kuće te su postavili kameru, a ono što je snimila u potpunosti ih je zaprepastilo. 

Na snimci se vidi njihov cimer koji je ulazio u njihovu sobu i kupaonicu gdje je i spustio hlače, uzeo četkicu i protrljao je po preponama nakon čega se zakopčao i izašao iz sobe kao da se ništa nije dogodilo.

"Kad nađeš plavu vlas svoje cimerice među gaćicama, moraš si postaviti neka pitanja", rekla je Sarah za australski Nine. Kako je cimerica negirala ulaženje u sobu, Sarah i njezin dečko počeli su ostavljati cipelu iza vrata kako bi utvrdili je li ih netko otvarao. Naravno, svaki dan cipela je bila na drugom mjestu pa su kupili web cameru i sakrili je u kut.

Osim što je brzo uhvatila cimericu kako kopa po njezinim stvarima, vrlo brzo uhvatili su i "akciju" s četkicom nakon koje su morali reagirati. Nakon što su mu se suprotstavili i pokazali mu snimku, muškarac je sve priznao i objasnio im da ima "opsesiju četkicama za zube."

"Nisam vjerovala svojem dečku kad me nazvao i rekao što je vidio na snimci. Zašto bi to itko učinio? Što smo im mi krivi? Plakala sam", rekla je Sarah koja je s dečkom iselila odmah sljedeći dan.

Pročitajte više