VIDEO Što se nosi na ulicama Zagreba? Pronašli smo 5 kombinacija koje su totalni hit

Foto: Index Video

OVE se jeseni nose zanimljivi odjevni predmeti, a pravila u odijevanju gotovo da i nema. Nose se različiti zanimljivi uzorci, upečatljive boje, ali i one pastelne, te crno-bijeli kontrast koji je apsolutni hit ove jeseni.

Svi se slažu u jednom - moda se ove jeseni vratila na velika vrata i nema odjevnog predmeta koji se ne može iskombinirati u neku zanimljivu kombinaciju.

Odlične kombinacije standardno se mogu vidjeti na zagrebačkoj špici, a djevojke i mladići pokazali su nam i ovaj put kako izgledaju kombinacije koje privlače pažnju.

Što se sve kombinira na zagrebačkim ulicama i koji su obavezni komadi ove jeseni pogledajte u videu.

Ako vas je inspirirala neka kombinacija sa zagrebačke špice ili jednostavno želite osvježiti svoju garderobu, imamo sjajne vijesti. Modna platforma ZALANDO objavila je kako je počeo Black Friday tjedan i očekuje vas do 60% popusta. 

ZALANDO se na hrvatskom tržištu predstavio kao aplikacija i modna platforma koja podržava individualnost, različitost i inkluziju. Donosi modu od glave do pete, od high-street do premium brendova, a modnu inspiraciju upravo ondje pronalazi oko 46 milijuna aktivnih kupaca. Sve ljubitelje internetske kupovine razveselit će i vijest da je dostava besplatna, a u roku od 30 dana može se ostvariti i besplatan povrat odjeće. 

Provjerite Black Friday ponudu i uhvatite jesenske hit komade na odličnom popustu još danas. 

Sadržaj donosi Index u suradnji sa ZALANDOM te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.  

Pročitajte više