Video: Što to u krevetu rade farmeri Alen i (udana) Josipa?

S OBZIROM da više nije Gazda Farme, Alen Macinić našao je vremena za druge interese na seoskom imanju, a to se u prvom redu odnosi na Josipu Pavičić, koja s bivšim BB stanarom u zadnje vrijeme priča o svemu i u njemu nalazi utočište među brojnim farmericama koje je i dalje uporno ogovaraju. Njihov odnos Alen je odveo na sasvim novu razinu, pridruživši joj se u krevetu, uz neizbježno šaputanje na uho. Samo se nadamo da ga Mark Cigoj, Josipin suprug, neće dočekati po izlasku iz farme i udijeliti mu šaku.

Farmeri večeras između sluga Borisa i Stefany biraju prvog dualista za duel potkraj tjedna, a o drugom "sretniku" odlučivat će TV gledatelji. Aleksandra je već najavila da će nominirati Borisa, s kojim se nije našla iako je manekenka, a on vlasnik brojnih licenci za izbore ljepote. Prije važne odluke, sudionici showa dobili su novu "zanimaciju" - na imanje su stigle dvije krave, Beki i Stela, o kojima će se odsad brinuti.

Lupino je na imanju ozlijedio oko, zbog čega je morao potražiti liječničku pomoć, a saniranje njegove ozljede kod nekih je sudionika izazvalo mučninu. "Ozljede na radu" sve su učestalije - Stefany se porezala nekoliko puta i svaki put je od posjekotine napravila dramu, zbog čega su joj se cimeri počeli rugati: "Jesu ti i crijeva izišla iz prsta?!".

Ako ste mislili da je Deen, što se tiče hrvatskih medija, postao prošlost, prevarili ste se - sutra će u tjednoj emisiji otpjevati pjesmu "Poljubi me", a u izvedbi će mu se pridružiti i Vlatka Pokos, s kojom je spomenuti duet snimio još 2002. godine. S obzirom da je pristao na dolazak u emisiju, Deen očito neće tužiti Novu TV zbog "neregularnog izbacivanja" iz showa, a Vlatka je, očito, s tom privatnom televizijom zakopala ratnu sjekiru, i to niti pola godine nakon što je izjavila kako "tamo neće kročiti dok je živa".

M.A.
Foto: Nova TV

Pročitajte više