Video - Taher nakon ispadanja iz HTZ-a: Osjećam se slobodno, vade me iz sapunica i laži

SINOĆ je u HTZ-u ispao odlični Taher Sanuri, nakon što je žiri komplimentirao njegovo izvrsno pjevanje. Ipak, Tony je nakon Taherove druge izvedbe pretpostavio kako je sigurno izgubio nekoliko glasova bakica koje bi inače glasale za njega. Naime, Sanuri je pjevao Metalicu, što sigurno nije godilo baš svačijim ušima. On se, kako nam je rekao nakon ispadanja, savršeno osjećao pjevajući pjesmu.

Sanuri je za Index otkrio i kako mu je drago što izlazi iz showa i što je konačno slobodan. Planira raditi na rock operi i vratiti se svom bendu, a pokušat će potpisati i ugovor za neku izdavačku kuću. Upitan da nam komentira misli li da je svađanje s Kosom pridonijelo njegovom ispadanju, Taher je odgovorio kako smatra da svatko s imalo inteligencije shvaća što se događalo. Nadodao je i da je njihov sukob prikazan kao sraz onog verbalno jačeg i verbalno slabijeg.

Njihov sukob, ali i Taherovo ispadanje, komentirao nam je i sam Goran Kos. Njemu je žao što je ovaj ispao, a njihovu svađu smatra medijski prenapuhanom. Svoj prolazak u četvrtfinale showa Kos smatra velikom stvari. Osim toga, Goran nam je otkrio i zašto sinoć nije pjevao solo dionicu na zajedničkoj pjesmi koju su kandidati pjevali. Budući da je cijelog tjedna radio probleme oko zajedničkog nastupa, produkcija mu očito nije dala pjevati solo dio, a Kos nam je rekao kako se bunio jer je bio preumoran i nije mogao više na probama.

Pročitajte više