VIDEO Tamara Ecclestone pokazala ormar vrijedan 43 milijuna kuna: "Nije to ništa, kćerin je skuplji"

Screenshot: YouTube

TAMARA ECCLESTONE jednom je izjavila da živi u samo četiri od 57 soba koliko ima njezina rezidencija vrijedna vrtoglavih 70 milijuna funti, piše DailyMail. No u jednom dijelu svog doma ipak boravi najviše.

32-godišnjakinja je za InStyleUK dala pravu turu svog hodajućeg ormara u društvu stilista Josha Newisa-Smitha i pokazala na desetke Chanel i Hermes torbica i Valentino cipela. Vrijednost njezine garderobe procjenjuje se na 5 milijuna funti, ali ističe da garderoba njezine kćeri Sophije vrijedi još više. "Proteže se na nekoliko prostorija", rekla je.

Specijalno za ovaj prilog nosila je čizme vrijedne 1.520 funti za koje joj je trebalo 20 minuta da ih obuče – uz pomoć asistentice.

Priznala je da često zaboravi da je nešto kupila i ugodno se iznenadi kad to slučajno nađe. "Tako je zabavno kad pronađeš nešto. Kao da si našao novac u torbici na kojeg si zaboravio", rekla je.

Torbice su joj najslabija točka, a prosječna vrijednost jedne Chanel torbice koju posjeduje je 3.900 funti, a cijela kolekcija koju ima vrijedi na desetke tisuća funti. Posebno je ponosna na Hermes torbu koja je napravljena samo za nju, a vrijedi 20.000 funti. Kaže da ima poseban hodajući ormar za ljetnu i proljetnu robu i poseban za zimsku odjeću.

Bogata nasljednica osvrnula se i na žestoke kritike javnosti oko dojenja njezine trogodišnje kćeri. "Postoje roditelji koji djecu hrane fast foodom svaki dan. U ovome što ja radim nema ništa loše. To je osobna stvar između mene i moje kćerke. Ne razumijem sav taj bijes", izjavila je.

Pročitajte više