VIDEO Tražili smo od prolaznika da nam preporuče pjesme, ovo nismo očekivali

Foto: Index Video

OVI su simpatični sugovornici otkrili našoj ekipi koja im je najdraža pjesma te imaju li neku posebnu pjesmu koju slušaju kada su sretni, tužni ili nervozni.

Tako su se kao odgovori mogle čuti pjesme Mirakul (Gibonni), Lijepe žene prolaze kroz grad (Azra), Slatka mala (Jelena Karleuša) i Somewhere Only We Know (Keane). Bilo je tu, pogađate, raznovrsnih odgovora, a neki su se toliko opustili da su njima drage stihove hrabro otpjevali i pred našom kamerom. 

Kako je to zvučalo i što su nam još otkrili o svojim glazbenim preferencijama pogledajte u videu.

Kakav god glazbeni ukus imali naši sugovornici, oko jednoga svi se slažu - živciraju ih reklame koje im prekidaju slušanje najdražih pjesama.

"Apsolutno ih mrzim zato što svaki put kad si upalim najdražu pjesmu ili nešto, uvijek iskoče i ubiju doživljaj toliko da bih najradije ugasila", iskrena je bila jedna od sugovornica. 

Za sve vas koji ste se poistovjetili s ovom situacijom stižu sjajne vijesti iz A1

Privatni korisnici A1 mobilnih usluga sada mogu aktivirati i koristiti glazbenu streaming uslugu A1 Xplore Music by Deezer, i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu za uživanje u streamingu omiljenih hitova bez reklama. Korisnici mogu birati između individualnog Deezer Premium i obiteljskog Deezer Family modela unutar kojeg je moguće povezati do šest članova.

Deezer korisnicima A1 usluge nudi čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Korisnici mogu kreirati vlastite ili zajedničke playliste te ih dijeliti s drugima ili uživati u već kreiranim playlistama za razne prigode.

Foto: Press

Svi A1 korisnici mogu uživati u brojnim jedinstvenim značajkama kao što su Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za svakog pojedinog korisnika na temelju njegovih jedinstvenih preferencija i ukusa, dok će značajka Songcatcher zaljubljenicima u glazbu omogućiti identificiranje nepoznatih pjesama i omogućiti njihovo dodavanje izravno u osobni katalog pjesama.

Usluga je dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu bez obzira na kojoj su govornoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima. Više detalja pogledajte ovdje

Sadržaj donosi Index u suradnji s A1 Hrvatska te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više