VIDEO Trudnicu koja pleše oko šipke napali hejteri, a ona im pokazala što može

Foto: Instagram

MNOGE žene se u trudnoći ne osjećaju nimalo seksi, no Jill McLean takve sitnice uopće ne zabrinjavaju. Iako je u visokom stupnju trudnoće, još uvijek pleše oko šipke.

Video i fotografije svog umijeća postavila je na Facebook nakon čega se susrela s brojnim pozitivnim, ali i negativnim komentarima.

 

Shot at Cleo's Rock N Pole BRAND new location in Los Angeles! Watch out pole world, I'm competition ready with my new signature move - the baby belly rub!Wearing Sonic Siren #cleohotpants in turquoise coming out real soon! <3www.cleothehurricane.com

Posted by Cleo The Hurricane on 25. siječnja 2016

Neki smatraju da to ne samo da je opasno nego i da je ples oko šipke izraz nepoštovanja prema trudničkom tijelu i nerođenom djetetu. No, ona smatra da ima dovoljno iskustva da joj se ništa ne dogodi – dvostruka je prvakinja Australije u plesu oko šipke.

"Obožavam biti trudna (većinom), ali nikad se nisam osjećala tako neseksi (pogotovo u zadnjem tromjesečju). Žudjela sam za tim osjećajem kada obujem potpetice, pustim seksi pjesmu i zaplešem oko šipke... Samo da se ponovno osjećam seksi", objasnila je na svom blogu Jill, odnosno Cleo the Hurricane, kako se naziva.

Odgovorila je i na kritike da ne shvaća trudnoću ozbiljno: "Trudnoću shvaćam jako ozbiljno i nikada ne bih stavila visoke potpetice da se ne osjećam potpuno ugodno i samouvjereno u njima. Nespretnija sam kad sam kod kuće bosa, nego kada sam u studiju na štiklama."

U međuvremenu je Jill rodila zdravog sina i smatra da će biti jako ponosan na mamu kada mu pokaže ove fotografije na njegov 21. rođendan.
 

Pročitajte više